Avlyst Toppturhelg på Haukelifjell

Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Ski, Fjellsport
DNT fjellsport Telemark, DNT Telemark
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi håper å se deg på neste fjellsport-tur!

Denne turen er dessverre avlyst.

DNT fjellsport Telemark inviterer til en toppturhelg på Haukeli. Med base på Haukeliseter fjellstue benytter vi anledningen til å utforske toppene i området.

Vi kan by på flotte oppturer og nydelige nedkjøringer, og vi blir servert mye god mat. Vi velger topper etter vær og føre. Kista, Stavsnut, Sveigen eller Kjelatind er noen av alternativene. Er det usikre forhold er også Vesle Nup en flott nut som kan nåes i nesten all slags vær- og føreforhold. I verste fall har vi gode alternativer i glissent skogsterreng nede i bygda.

Dette blir relativt greie toppturer siden vi slipper å gå med tunge sekker. Men den setter selvfølgelig krav til kondisjon oppover og kjøreferdigheter nedover. For turene vil det være ca. 6-700 høydemeter stigning. Det er korte turer, så her er mulighet for to topper hver dag. For deg som har gått en topptur før er det ikke spesielt krevende.

Utstyr

Randonee- eller telemark-ski, vindtett yttertøy, lue, votter, ull- eller teknisk bekledning og sekk med tørt og varmt skift, rikelig med drikke og mat for dagen. Skifeller, solbriller/googles og solkrem er også nødvendig for en slik tur. Du bør også ha sikkerhetsutstyr som skredsøker, spade, kart, kompass og eventuelt GPS. Deltakerne må vurdere om de trenger hjelm og ryggplate. Husk og eventuelt badetøy til stampen og badstua. Turkart: Haukelifjell.

Overnatting

Utgangspunktet er å bo på Haukeliseter fjellstue 1000 moh, med 2, 3 og 4 senger pr. rom. Rommene har egne bad og sengetøy og håndklær er inkludert. Avbestilling må skje i god tid. Fordeling av rom og andre praktiske ordninger vil følge gjeldende smitteverns-regler.

Priser

Deltakerne betaler losji og andre kostnader selv ved avreise. Pris for overnatting er 1187 kr for én voksen og 1612 kr for to voksne per natt i samme rom. Tillegg per ekstra voksen 576 kr. Medlemmer av DNT gis 10% rabatt på overnatting. Nistepakke med termos koster 125 kr (90 kr for DNT medlemmer). Treretters middag koster 545 kr (495 kr for DNT medlemmer)

Vi tar 300 kr per person for turledelse for helgen som betales ved påmelding på denne sida.

Vi møtes på fredagskvelden i peisestua.

Ansvarlig: Stein Løberg og Kristian Haraldsen.

Spørsmål kan stilles til stein.loberg@gmail.com eller krharald@gmail.com.

OBS! Tidlig avbestillingsfrist! Grunnet retningslinjer ved hytta er avbetilling for denne turen 1. mars.