Påskeoppdatering fra Mogen

Foto: Marthe Isaksen

Det er for tiden veldig mye overvann i slepe/stien mellom Mogen og Varland/Skinnarbu. Vi håper det tørker opp i løpet av et par dager. Stien til både Lågaros og Stordalsbu er kvistet og det meldes om fint føre på vidda. 

Til tross for litt dårlig vær de siste dagene så er det fortsatt god stemning på Mogen. Ole Lyngmyr er på kjøkkenet og produserer mye godt pålegg og pølse til sommersesongen. Det er noe tøffinger i fjellet med pulk og telt og det har vært hyggelig å snakke med dem når de hviler litt på Mogen før turen går videre. Vertskapet bruker tiden til vedlikehold, vask av sengetøy og mat produksjon.

Vi gleder oss veldig til en sommersesong med mye besøk og den gode gamle Mogen stemningen som fortsatt er på plass, men i litt mindre grad i en nokså annerledes påske. 

Vi planlegge en dugnad før åpning i juni. Om du har lyst å bidra på en hyggelig vask og malings dugnad meld deg på her: Åpningsdugnad Mogen — Turer og aktiviteter — DNT Telemark

For detaljert føremeldinger eller råd om planlagt turer ring Mogen på 971 51 530 eller send en epost: mogen@dnt.no. Vi er åpent for sommerbooking. Velkommen til Mogen i sommer. Vi er klare😊!

Skrevet av Kyle O'Donoghue 31. mars 2021