Kjøp Mogen-pakka til noen du er glad i

Med Gaustatoppen i sikte på ardangervidda.
Med Gaustatoppen i sikte på ardangervidda. Foto: Ann Kristine Karlsson

Nå lanserer vi pakketilbud for opphold på Mogen Turisthytte!

Hva inneholder pakka?

Transport til og fra hytta. To overnattinger inkludert 2 middager og 2 frokoster. Turisthytta er betjent og lager herlige retter fra bunnen med kortreise råvarer.

Mogen tilbyr både lavterskelskiturer og lengre skiturer i retning Lågaros eller Stordalsbu. Turisthytta varter opp med skikkelig påskestemning i solveggen for de som trives best ved hytta, kan love god stmning rundt bålpanna og morsomme kort. og brettspill i peisestua utover kvelden.

Hva koster pakka?

DNT-medlemmer: 2420,- per person
Ikke-medlemmer: 2600,- per person

Barn under 15 år som er DNT-medlem: 1700,- per person
Barn under 15 år som ikke er DNT-medlem: 1900,- per person

Ungdomspris (gjelder kun medlemmer): 2000,- per person

Vi anbefaler ikke å ta med barn under 3 år da scooterturen inn både er kald og bråkete for en liten tass.

Hvordan booker jeg pakka?

Pakka bookes ved å sende en mail til mogen@dnt.no med ønskede datoer, antall i reisefølget og ønsket ankomst og avreise.

Hvor parkerer jeg?

Bilen kan settes på Varland før det bærer innover til Mogen på Snøscooter. Varland ligger 30 min fra Rauland og 40 min fra Rjukan. Parkering koster kroner 100,- per dag.

Hvordan kommer jeg meg til Varland?

Klikk på byen du er nærmest for å se reiserute fra Skien og fra Oslo.

Turen fra parkeringa og inn til Mogen:

Fra parkeringa på Varland er det en og en halv times scootertur inn til Mogen. Det er plass til 4 stykker i hver slede bak hver scooter. Turisthytta har mulighet til å stille med tre scootere, så 12 personer kan fraktes til hytta samtidig. Denne transporten er inkudert i pakka og bestilles samtidig som oppholdet.

Avganger for scootertransport fra Varland:

11:00 og 12:30.
Definér hvilken avgang du ønsker når du bestiller.

Hva bør jeg ha med til Mogen?

På hytta finnes allerede en  god del som gjør det lettere å pakke lett for barnefamiliene:

• 2 trip trap-stoler
  • 1 barnestol
  • kortstokker
  • bøker
  • brettspill
  • akebrett

Klikk her for DNTs standardpakkeliste for vinterturer

Hvor mye bagasje kan jeg ha med?

En medium overnattingssekk, en liten dagstursekk og ett par ski. Da det ikke er plass til mer bagasje per perosn enn dette, ber vi alle besøkende ta hensyn til dette.

Når gjelder påskepakka?

Dette pakketilbudet kan benyttes fra 3. til 10. april.

Hvor kan jeg gå tur i området rundt Mogen?

Det finnes mange fine småturer i området rundt Mogen. For eksempel er turen inn til Gjuvsjåen, på vei mot Lågaros Turisthytte, en flott tur. Klikk her for kart.

Kan jeg gå fra Mogen til Kalhovd?

Ja, dette er en flott skitur på rett i underkant av 30 km. Fra Mogen kommer du fort opp til vakker utsikt over Møsvatn og kan derfra vandre nokså flatt mot Kalhovd. Klikk her for kart over den vakre turen.

Velkommen til Mogen!
Velkommen til Mogen! Foto: Tommy Olsen