Velkommen til Mogen!

Mogen Turisthytte
Mogen Turisthytte Foto: DNT Telemark

Mogen turisthytte er i fullgang med sesongen og et fantastisk hytte team står klar for å ta deg imot! 

Mogen Turisthytte ligger praktfullt til innerst ved vestenden av Møsvatn. Stedet har lange tradisjoner som innfallsport til selve Hardangervidda og er en av viddas eldste turisthytter. Mange velger Mogen som base for flotte turer i området. Her er det muligheter for korte turer, lengre turer, toppturer og fisketurer. Ta turen langs Kvenna, se fjordinger beite, ørretten vake og fossen bruse.

I sommer er det litt annerledes enn vi er vant til i fjellet! Alle må booke i forkant å derfor ønsker vi å hjelpe dere litt på vei for å finne de tidspunktene som er ledig. Per 7.juli er det fullbooket på Mogen Turisthytte frem til 16.juli, men etter det er det noe ledig mellom 17 og 23.juli. 24.-27 juli er det per nå fullbooket igjen, men fra 28. juli er det igjen noe ledig på Mogen!                                                      Send en mail med dine booking ønsker her! 

Om du har sen sommerferie kan det vært lurt å bestille overnattingen på Mogen alt nå, selv om helgen på hytta er fullbooket har de enda en del ledig i ukedagene! Mogen turisthytte er åpen til den 23.august.

Fjellvåken begynner begynt å kjøre doble turer fra 10.07 og frem til 16.08 fredag, lørdag og søndag. Så her blir det muligheter for flere å ta dette flott høgfjellcruise på Møsvatn. Du kan velge å bestille kun båt for å dra på tur på egenhånd i området rundt Mogen eller du kan bestille ferdig pakke på et Høgfjellscruise som går hver dag kl 10.00 med retur kl 1530. Her får du et godt måltid på Mogen Turisthytte basert på tradisjonsmat og lokale råvarer. For kun kr. 760,- for voksen og 350,- for barn! Bestill cruise her! 


Som medlem støtter du jobben de frivillige gjør så du kan gå på rydda merkete stier både på fjellet og i ditt nærområde. I tillegg gi medlemskapet deg mange andre fordeler som rimeligere priser på våre DNT hytter! Bli medlem her! 

Velkommen til fjells! Vi ses. 


Skrevet av Henriette Hack 7. juli 2020