Sommerstemning på Mogen

Foto: Katrine Tellsgård

Sesongen er i full gang på Mogen med vakre solskinnsdager og stemningsfulle øyeblikk med et teppe av tåke på de høyeste toppene.

Fjellvåken kjører inn daglig, med lunsjgjester som får servert en lokal kjøttsuppe med hjemmelaget flatbrød og en suppesang fra vår nye kjøkkensjef Sigrun Seltveit. På Mogen kan du nyte god tradisjonsmat og lokale råvarer mens du nyter utsikten over Kvenna som renner forbi. 

Vi har et nytt team på Mogen som leverer service på høyt nivå til slitne turgåere, myggspiste fiskere og solbrente barnefamilier - alle like begeistret over dette fantastiske området.

Mogen er et perfekt utgangspunkt for både lange og kort turer. Området passer bra for barnefamilier og andre som har kanskje ikke lyst å gå fra hytte til hytte, men fortsatt vil ha spennende og varierte turer i nærområde. Slå deg ned i solveggen og hør på Kvennas brusing eller ta en topptur til Hyttenutan for en av viddas beste utsikter. Etter turen kan du nyte vår steinovnsbakte pizza, røyekaker, hjemmelaget pølse og lammeskank.  

Vi har hatt en fantastisk sesong hittil med stort sett høyt belegg. Jeg er veldig stolt av teamet som leverer et fantastisk produkt med høyt arbeidstempo. Kyle O'Donoghue, daglig leder Mogen Turisthytte

Vi er stort sett fullbooket ut juli, men det er god kapasitet i ukedager etter skolestart, så her er det gode muligheter for å sikre seg et opphold på en av Hardangerviddas eldste turisthytter.

Til tross for nok et år med smittevern og restriksjoner, er det meste som det alltid har vært på Mogen med god service og god mat i et helt unik kultur- og naturlandskap. Velkommen til fjells! 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 16. juli 2021