Kokk på Mogen eller Kalhovd?

Mogen Turisthytte
Mogen Turisthytte Foto: Telemark Turistforening

Mogen Turisthytte og Kalhovd Turisthytte søker to nye nøkkelpersoner til teamet. Vi ser etter deg som kan mat og har det som trengs for å lede et dynamisk kjøkkenteam.

Hyttene er sesongåpne i hovedsak rundt påske og sommer og vi søker en kokk som har mulighet til å jobbe 5-6 måneder i året. Det er hektiske og lange dager med intens jobbing i perioder, men det er ubeskrivelig moro når kjøkkenet fungerer og gjestene gir gode tilbakemeldinger.

All maten lages fra bunnen av og det innebærer mange timer med produksjon og oppbrettede armer. Det er en fysisk krevende jobb.

Hver dag serverer vi opp mot 100 gjester i èn bordsetting. Kokken og vertskapet bestemmer menyen.  Matopplevelsen på disse to turisthyttene handler ikke kun om det som blir servert, men om hele atmosfæren. Middagen er dagens høydepunkt og vi går på »scenen» sammen hver kveld og presenterer dagens måltid laget med omtanke, kjærlighet, en stor porsjon god stemning og kjøkkenhumor.

Arbeidsplassen din vil være i eventyrlige omgivelser, enten på Kalhovd eller på Mogen, midt i fjellheimen i henholdsvis Tinn og Vinje kommuner i Telemark.

Er dette noe for deg håper vi du sender en søknad!

Søknad sendes her!

Skrevet av Mikel Gonsholt 2. februar 2017