Sykkeltur fra Fjellvåken til Mogen

Erik fra Sport1 Skien og Marthe fra Mogen
Erik fra Sport1 Skien og Marthe fra Mogen Foto: Kyle ODonoghue

Bestill høyfjellscruise med Fjellvåken, ta fatt sykkelen den siste etappen inn til hytta, kos deg med kortreist lunsj, og nyt sykkelturen tilbake til båten.

I mange år har Mogen hatt minibuss for høyfjellscruisegjester på den ca 3, 5 kilometer lange grusveien fra Fjellvåken og inn til hytta. I 2015 takket bussen for seg og vi har tatt inn sykler som et sporty og miljøvennlig alternativ til en gammel minibuss. Den relativt lette sykkelturen er en unik måte å oppleve kultur- og naturlandskapet Møsstrond på. Syklene er valgt ut i fra driftssikkerhet og er enkle å håndtere.

Skulle det være noen som ikke har mulighet til å sykle inn til hytta kjører Mogen en bil som kan frakte de som har behov for det.

Mogen Turisthytte har fått støtte fra Øst-Telemarkens Brukseierforening og Sport1 Skien til sykkelinnkjøpet. Daglig leder i Sport1 Skien, Erik Haagenrud, er glad for å være en del av prosjektet. - Det å få fjellfolket rett på sykkel, med frisk luft fra første stund de entrer fjellheimen, er en fantastisk smart ide. Det er flere og flere som sykler i fjellet, og mange vil nok kjenne igjen terrenget på grusveien inn til Mogen.

Mogen åpner fredag 23. juni og ønsker alle velkommen til sommer i fjellet. OBS Sykkeltilbudet er for gjester som bestiller høyfjellscruise med Fjellvåken