Hvor er Mogen?

Mogen Turisthytte ligger praktfullt til ved vestenden av Møsvatn i Vinje kommune, og er en av Hardangerviddas eldste turisthytter. Mange velger Mogen som base for dagsturer i området eller som utgangspunkt for hytte til hytte-tur over vidda. Ta turen langs Kvenna, se fjordinger beite, ørretten vake og fossen bruse. Her er det muligheter for korte turer, lange turer, påsketur på ski, toppturer og fisketurer.

Det er mange turmuligheter fra hytta
Det er mange turmuligheter fra hytta

Mat MED UTSIKT

God tradisjonsmat og lokale råvarer er viktig på Mogen. Ikke bare fordi det er sunt og godt, men også fordi lokalmat gir en bedre opplevelse.

Middagen er dagens høydepunkt på Mogen. Når føtter skal hvile seg samles vi til 3-retters middag i spisesalen mens vi nyter utsikten over Kvenna. Menyen er satt, og forblir hemmelig helt fram til alle har satt seg til bords. Middag serveres hver dag klokken 18.00 presis. De som ikke er overnattingsgjester på Mogen må forhåndsbestille middag.

Frokost på Mogen serveres hver dag fra klokken 08.00 - 09.00.

Lunsj serveres hver dag fra cirka klokken 13.00 - 16.00. Bestill lunsjpakke fra Fjellvåken (klokken 12.00), eller deilige varmretter fra vår a la carte meny.

Middagen er et av dagens høydepunkt på Mogen
Middagen er et av dagens høydepunkt på Mogen

Overnatting

Mogen har 48 sengeplasser fordelt på 2-, 3- og 4-sengsrom.

Gjestene kan enten benytte lakenpose eller leie sengetøy på hytta. Alle rom har vask. Felles dusj og toaletter er i samme etasje som romma.

Alle rom har køyesenger.
Alle rom har køyesenger.

hund på hytta

Det er viktig å booke i forkant hvis en skal ha med hund. Vi har to hunderom, et 2- og et 3-sengsrom, som er tilknyttet hytta, men med egen inngang. Hund har dessverre ikke adgang til fellesarealer.

De firbeinte trives til fjells.
De firbeinte trives til fjells.