Åpningstider 2018

29. sept

Betjent

Priser

Alle er velkommen til å besøke Mogen, men er du medlem av DNT får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Se prisliste her

Bestilling

Du kan forhåndsbooke på Mogen ved å:

Sende en e-post til: mogen@dnt.no  som inneholder:  navn, telefonnnummer, antall voksen/barn (under 12 år), medlem/øvrig og om du ønsker halvpensjon, helpensjon eller kun overnatting.

Du kan benytte lakenpose eller leie sengetøy/håndkle her. Du trenger ikke forhåndsbestille sengetøy.  Middagen er en satt tre-retters meny og serveres klokka 18.30. Frokostbuffet er fra  klokka 08.00 - 09.30.  Oppholdet betales ved utsjekk, helst med kort.

Epost: mogen@dnt.no.

Tlf: 971 51 530

DNT Telemark utenom sesong: 35 53 25 55

Avbestillingsregler

Avbestilling av opphold skjer kostnadsfritt frem til 14 dager før ankomst. Frem til syv dager før oppholdet faktureres 50%. Etter det faktureres hele beløpet.

NB For grupper på over ti personer, gjelder egne bookingregler. Vennligst ta kontakt med oss ved større grupper.