Foto: Therese Lahus

Mogen tilbyr fantastisk gammeldags påskeopphold med tradisjonsrik mat og mye kos. Et fantastisk utgangspunkt eller turavslutningsfeiring på Hardangervidda. Vi har pakke for fast opphold med aktiviteter for barnefamilier, og et høydepunkt er alltid en festmåltid på påskeaften.

Åpningstider 2021

FraTilBetjeningsgrad
26. mars6. aprilBetjent

25. juni

29. august

Betjent

Bestilling

Epost: mogen@dnt.no.

Tlf: 971 51 530

DNT Telemark utenom sesong: 35 53 25 55

Viktig! Grunnet smitteverntiltak gjelder disse reglene for besøk på Mogen i påske:

•  Opphold må forhåndsbookes ved å sende en e-post til mogen@dnt.no. Vi har begrenset kapasitet i sommer.

• Det er ikke mulighet for drop-in.

• I år er det kun halv- eller helpensjon på Mogen.

• Ikke mulighet for leie av sengetøy. Gjestene må ha med eget sengetøy som er vasket på 60 grader, eller lakenpose. Sovepose er ikke tillatt. Det er mulig å kjøpe engangssengetøy hos oss.

• Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur

• Om du har symptomer på COVID19 skal du ikke besøke en Mogen.  Dette gjelder også milde symptomer.

• Planlegg håndhygienetiltak ute og på tur. Ta med deg rikelig med våtservietter, såpe og alkoholbasert desinfeksjon. Ha med deg egne søppelposer og ta med all søppel hjem.

Vi melder om at det kan forekomme endringer i opphold på grunn av den ekstraordinære situasjonen.

Se prisinformasjon her

Alle er velkommen til å besøke Mogen Turisthytte, men om du er DNT-medlem får du rabatt på både overnatting og mat! Om du skal overnatte i mer enn 2 døgn, vil du spare inn igjen medlemskapet. Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.