Velkommen til Mogen sommer 2021. Vi gleder oss å ta dere i mot.

Merk: Det er kun mulig å forhåndsbestille enten døgnpris eller halvpensjon.

Åpningstider 2021

FraTilBetjeningsgrad
26. mars6. aprilselvbetjent

25. juni

Betjent

Bestilling

Epost: mogen@dnt.no.

Tlf: 971 51 530

DNT Telemark utenom sesong: 35 53 25 55

Viktig! Grunnet smitteverntiltak gjelder disse reglene for besøk på Mogen i påske:

•  Opphold må forhånds bookes ved å sende en e-post til mogen@dnt.no.

• Det er ikke mulighet for drop-in, unntatt nød situasjoner.

• Kun halv-helpensjon eller døgnpris med forhåndsbestilling av opphold. Kun husstand kan deler rom (ikke kohort eller vennegjeng.)

• Besøkende er pliktig til å opprettholde 1m regel - det gjelder alle som ikke er i din husstand.

• Alkohol servering kun med bestilling av mat.

• Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og din hjemkommune før du drar på tur

• Om du har symptomer på COVID19 skal du ikke besøke Mogen.  Dette gjelder også milde symptomer.

• Planlegg håndhygienetiltak ute og på tur. Ta med deg rikelig med våtservietter, såpe, munnbind og alkoholbasert desinfeksjon. Ha med deg egne søppelposer og ta med all søppel hjem. Vi setter veldig pris på om du ikke kaste munnbind eller annet smittebærende søppel på hytta.

Vi melder om at det kan forekomme endringer i opphold på grunn av den ekstraordinære situasjonen.

Se prisinformasjon her

Alle er velkommen til å besøke Mogen Turisthytte, men om du er DNT-medlem får du rabatt på både overnatting og mat! Om du skal overnatte i mer enn 2 døgn, vil du spare inn igjen medlemskapet. Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.