Åpningstider 2020

26. juni

Betjent

Priser

Alle er velkommen til å besøke Mogen, men er du medlem av DNT får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Se prisliste her

Bestilling

Du kan forhåndsbooke på Mogen ved å:

Sende en e-post til: mogen@dnt.no  som inneholder:  navn, telefonnnummer, antall voksen/barn (under 12 år), medlem/øvrig og om du ønsker halvpensjon, helpensjon eller kun overnatting.

NB For grupper over ti personer, tar vi depositum. Vennligst ta kontakt med oss ved større grupper for mer informasjon.

Du kan benytte lakenpose eller leie sengetøy/håndkle her. Du trenger ikke forhåndsbestille sengetøy.  Middagen er en satt tre-retters meny og serveres klokka 18.30. Frokostbuffet er fra  klokka 08.00 - 09.30.  Oppholdet betales ved utsjekk, helst med kort.

Epost: mogen@dnt.no.

Tlf: 971 51 530

DNT Telemark utenom sesong: 35 53 25 55

Avbestillingsregler

Avbestilling av opphold skjer kostnadsfritt frem til 14 dager før ankomst. Frem til syv dager før oppholdet faktureres 50%. Etter det faktureres hele beløpet.